Aap, Noot, Mies.

We houden het graag simpel bij Just Teach. Ons aanbod concentreert zich op drie vlakken. Hieronder staat alles puntsgewijs uitgeschreven.

The Changemaker

Direct inzicht in de belangrijkste stappen t.a.v. je persoonlijke ontwikkeling, als lichtend voorbeeld;

  • Focus; duidelijkheid over je doel. je (ziels)missie
  • Zelfzorg; de wereld is zoals jij ‘m ziet
  • Plezier; in echte verbinding met anderen

Zodat je het kunt doorgeven…

The Changemaker richt zich op persoonlijke ontwikkeling, vitaliteit, ontspanning en plezier.

Vier modules, voorzien van korte instructievideo’s. Modules waarbij je zelf je progressie bij kunt houden voor een solide basis.

Geen ellenlange instructies, maar korte filmpjes, inclusief een scherpe uitleg. Deze elementen zijn voorzien van bondige opdrachten om de materie eigen te maken.

Investeer in jezelf. Geniet. En geef het door.

Eén druk op onderstaande knop en je bent binnen!

The ChangemakerS

‘Mensen zijn sociale dieren die het best tot hun recht komen in groepen’
– Kristin Vikjord

Dus… Zeker ook een aanbod waarbij we in echte verbinding zijn; The ChangemakerS. Ook deze training in drie componenten;

De zin die constant terug komt; investeer in jezelf.

Deze training is gebaseerd op je emotionele intelligentie, heeft een mindfulness toepassing en is wetenschappelijk onderbouwd. Toename van (zelf)vertrouwen, omgaan met gedachten en emoties, bevorderen van persoonlijke kracht en authenticiteit.

Geniet. Geniet van de tijd die in jezelf stopt. En dat genieten gaat zeker niet altijd er (direct) zijn. Je gaat uit je comfortzone, je luie stoel en weg van alle gemakken van tegenwoordig.

Op naar een verhoging van je focus en concentratie. Een algehele verbetering van je gezondheid en welzijn. Zodat je dit door kunt geven,  vooral en zeker in deze tijd;

We zijn het aan onze kinderen verplicht…

Zes bijeenkomsten van elk drie uur. Inclusief werkboek én extra, digitale ondersteuning vanuit ons.

Hieronder enkele ervaringen

Dat je door eerlijk en duidelijk te zijn, tegenover een ander maar zeker ook tegenover jezelf, rust en helderheid creëert in je hoofd en lijf.

–  Noureddine

Worden, wie je écht diep van binnen bent, gaat niet vanzelf, het vraagt geduld en doorzettingsvermogen. Ik ben er ook nog niet hoor, maar ik voel me zeker al sterker en gun iedereen deze investering in zichzelf!

Renate

Bewustwording, nooit gedacht dat dát zo veel positieve invloed op je kan hebben. Ik zat vast, vast in mijn eigen gedachten, emoties en overtuigingen. Dé reden voor mij, om de training bij Just Teach te gaan volgen.

Diane

Investering 600 euro exclusief BTW

‘One-on-one’

Liever niet digitaal? Liever niet in een groep, maar één op één? Dat kan. Maatwerk. Precies zoals jij het wilt. Waar jij tegenaan loopt, waar jij denkt te kunnen en te mogen ontwikkelen. Misschien niet altijd de boodschap die je wilt horen, maar de boodschap die nodig is.

Om te groeien als mens. Voor jou. Voor jezelf. En dus voor je kind(eren).

Investering 99 euro per sessie

Wil je eerst extra informatie opvragen?