Yogastudio Westland

Gratis introductie workshop

Gratis introductie workshop 150 150 admin

Omschrijving

Een gratis workshop gebaseerd op mindfulness en een directe link naar de emotionele intelligentie. Dit als basis voor energie, rust, focus, balans en gezondheid binnen je al die rollen die je in jouw drukke bestaan bekleed.  Hét startschot van onze tweede MBE-groep, na de uitverkochte eerste sessie!

Tijdens de workshop delen wij de oorsprong, de essentie en de effecten van de Just Teach MBE (Mindfulness Based Emotional Intelligence) training.  Wij ‘vullen’ deze twee uren met een verfrissende afwisseling tussen theorie en zeer praktische oefeningen om het e.e.a. direct te ervaren.

Locatie

Zing je vrij

Zing je vrij 150 150 admin

Omschrijving

Zelfs op zondag?!? Jazeker, op zondag! Een workshop ‘Zing je vrij’ waarbij je jezelf ECHT uitspreekt. Zeggen wat je wilt zeggen. Woorden geven aan wat er in je speelt. Niets wegduwen of achterhouden voor jezelf. Spannend? Uitdagend? Uit je comfortzone?

Ja.

Ja.

En, ja.

Maar wat ongelofelijk gaaf om deze activiteit te kunnen/mogen organiseren in samenwerking met artiest en topzangeres Lien! Dus concreet, daar houden we eenmaal van; workshop ‘stembevrijding voor leerkrachten’ in Yogastudio Westland.

Namens ons beiden, uit ervaring sprekende; word comfortabel met het oncomfortabele. Een gigantisch cadeau voor alle lagen die jij als persoon meeneemt! En lekker, zo voor de aankomende, immer hectische feestdagen…

Locatie